Basit Zayıflama Egzersizleri

ceply | 05:21 | 0 yorum

ETİKETLER: Basit Zayıflama Egzersizleri,KOLAY ZAYIFLAMA EGZERSİZLERİ, kısa süren zayıflama egzersizleri

Daha ince üst iç bacaklar için;
Dirseklerinize dayanarak sırt üstü yatın. Bir bacağınızı dizden kırın, ayağınız yere bassın. Diğer bacağınızı uzatıp yana açın. Ve pozisyonu bozmadan kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırın. Her bacak için 10 tekrardan oluşan 3’er set yapın.
Daha ince üst dış bacaklar için;
Yan yatıp dirseğinize dayanın. Ağırlık tuttuğunuz elinizi bacağınızın üzerine koyun. Bacaklarınızı düz ve gergin tutarak kaldırabildiğiniz kadar kaldırın. Her bacak için 10 tekrardan oluşan 3’er set yapın.
Daha düz bir karın için;
Sırtüstü uzanıp ellerinizi başınızın altına koyun. Bir bacağınızı kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırın. Bacağınızı düz, parmak uçlarınız tavanı gösteriyor olsun. Bacağınızı alçaltırken diğerini makas hareketi yapar gibi kaldırın. 10 tekrardan oluşan 3 set yapın.
Daha ince kollar için;
İki elinize birer ağırlık alın, gövdenizi egzersiz topunun üzerine yerleştirerek diz çökün. Elinizde ağırlıklarla, kollarınızı dirseklerden 90 derecelik bir açıyla kırın. Yavaşça kollarınızı doğru düz bir şekilde uzatın. Sonra başlangıç pozisyonuna dönüp tekrarlayın. 10 tekrardan oluşan 3 set yapın
KAYNAK : http://www.herseydenbirsey.com/basit-zayiflama-egzersizleri

Category:

0 yorum